Degenaar

Diensten

Glazenwassen is en blijft een vak

 

Regelmatig reinigen van uw ramen en gevels zorgt voor een frisse, nette en representatieve uitstraling van uw organisatie. Degenaar Gevelonderhoud biedt full service reiniging, onderhoud en bescherming van ramen en kozijnen van bedrijfspanden, kantoren, winkelcentra en (overheid)instellingen. Wij werken resultaatgericht en hebben maar één doel: optimaal gewassen en blinkende ramen, zowel binnen als buiten. Een goed onderhouden gebouw met schone ramen is tenslotte uw eerste visitekaartje. Ook laten schone ramen veel meer licht door en dat zorgt weer voor een prettigere werkomgeving van uw medewerkers. Maar wist u dat u met goed onderhoud de levensduur van uw raamconstructies kunt verlengen en schilderwerk met één tot drie jaar uitgesteld kan worden?

Voor iedere situatie een oplossing op maat

 

Elk gebouw vraagt om een eigen aanpak. We hebben te maken met werken op grote hoogte, harde en kwetsbare ondergronden, werkzaamheden die binnen of buiten moeten worden uitgevoerd en verschillende materialen. Voor elk type object en iedere situatie bieden wij de juiste oplossing en werken we met materialen die het beste voor die opdracht ingezet kunnen worden. Hiervoor maken we gebruik van:

 

 • Traditionele glasbewassing
  Voor werkzaamheden tot een maximale werkhoogte van 7 meter gebruiken we nog dagelijks de traditionele staande ladder om ramen en kozijnen schoon te maken.
 • Telewashsysteem: de steel
  Tot een maximale werkhoogte van 13,50 meter kan ook een Telewashsysteem worden ingezet. Het grote voordeel is dat deze veel minder ruimte in beslag neemt dan een hoogwerker, op alle ondergronden kan worden ingezet en goedkoper is dan een hoogwerker. Het systeem is echter wel beperkt inzetbaar vanwege de fysieke belasting en mag conform ARBO-richtlijnen uitsluitend ingezet worden voor gedeelten waar geen ander middel ingezet kan worden. Ook mag maximaal 200 m2 per project met dit systeem worden gereinigd.
 • Hoogwerkers
  Op grote hoogte maken wij bijna altijd gebruik van de aanwezige voorzieningen op en aan het gebouw of de gevel. Vanaf de grond werken we indien nodig met een hoogwerker. Degenaar Gevelonderhoud beschikt zelf over een aantal hoogwerkers in diverse uitvoeringen. Zij kenmerken zich allen door een laag eigen gewicht, wat op een slappe bodem en een kwetsbare ondergrond een groot voordeel is. De maximale werkhoogte van de hoogwerkers is 36 meter. Tevens beschikken wij over een machine met een werkhoogte van circa 18 meter die door een standaard deur naar binnen kan. Ideaal voor binnen werkzaamheden zoals atriums.
 • Permanente gevelinstallaties

  Onze medewerkers zijn opgeleid om met de meest voorkomende permanente gevelinstallaties te werken.

   

 

Meerjarenonderhoudsplan glasbewassing en gevelonderhoud

 

Wij werken vooral op contractbasis maar incidentele opdrachten behoren ook tot de mogelijkheden. We hebben alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het maken van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Hierin kunnen we zowel de periodieke glasbewassing als het onderhoud aan de overige geveldelen opnemen. Denk hierbij aan het reinigen en conserveren van de raamconstructies of het reinigen en vochtwerend maken van uw gevel. Een structureel onderhouden gevel kan u namelijk veel onderhoudskosten besparen.

 

 

Veilig werken op hoogte

 

Bij werken op hoogte staat veiligheid voorop en zullen alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Onze medewerkers zijn hier allen op getraind. Ze zijn VCA gecertificeerd en hebben de opleiding SVS Glazenwasser doorlopen. Per gebouw bekijken we de werkmethode en bepalen we welke veiligheidsmaatregelen moeten worden getroffen. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen. Ook voldoen alle materialen aan alle eisen en worden ze jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.

Wilt u meer informatie of een offerte voor het onderhoud aan uw gebouw?

 

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Projecten

Degenaar Gevelonderhoud B.V.

 

Tauber 15
2491 DB Den Haag
T 070 327 14 14
F 070 321 10 05
info@degenaar.nl

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel of mail ons, onze medewerkers helpen u graag.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NAAM
BEDRIJFSNAAM
E-MAILADRES
TELEFOON
BERICHT