Degenaar

Diensten

Laat uw gevel weer stralen

 

Zit er graffiti op uw gevel? Of kan het metselwerk wel een opfrisbeurt gebruiken? Gevels zijn gevoelig voor vervuiling in de atmosfeer en dit kan zorgen voor een onverzorgde uitstraling van uw kantoorgebouw. Gevelerosie, mos, vochtplekken, vorstschade, zoutafzetting, vervuiling door zure regen en uitlaatgassen en aanhechtingen van ander vuil zijn de meest voorkomende ontsieringen. Degenaar Gevelonderhoud zorgt al meer dan 35 jaar jaren voor het onderhoud aan gevels. Wij reinigen en conserveren metselwerk, betonnen gevels, aluminium of kunststof onderdelen, verwijderen graffiti en brengen een coating aan de gevel te beschermen tegen een volgende spuitbus. Kortom, we zorgen ervoor dat uw gevel er weer voor langere tijd stralend uit ziet.

 

 

 

Professionele reiniging en bescherming van gevels: een noodzaak

 

Er bestaan vele soort gevels en gevelonderdelen: baksteen, beton, glas, hout, metaal en kunststof. Iedere gevel vraagt om een eigen specifieke aanpak. Voor het reinigen zijn stralen, stomen en reinigen onder hoge druk de meest toegepaste methoden. Vocht is een van de belangrijkste oorzaken van kwaliteitsverlies bij metselwerk en betonschade. Om een gevel vochtwerend en vuilafstotend te maken, kunnen we deze coaten, schilderen of hydrofoberen. Een gehydrofobeerde gevel blijft droog waardoor het metselwerk minder snel vervuilt en door een hogere isolatiewaarde beter bestand is tegen vorstschade.

 

 

 

Graffiti verwijdering

 

Graffiti kan het gebouw behoorlijk ontsieren en u wilt deze ‘ kunst’ uiteraard zo snel mogelijk laten verwijderen. Degenaar Gevelonderhoud kan dit vakkundig voor u verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van zo min mogelijk reinigingsmiddelen die het milieu aantasten, bijvoorbeeld door middel van heetwater-techniek.

Veilig werken op hoogte


Bij werken op hoogte staat veiligheid voorop en zullen alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Onze medewerkers zijn hier allen op getraind. Ze zijn VCA gecertificeerd en hebben de opleiding SVS geschoold. Per gebouw bekijken we de werkmethode(n) en bepalen we welke veiligheidsmaatregelen moeten worden getroffen. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen. Ook voldoen alle materialen aan alle eisen en worden ze jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.

Meerjarenonderhoudsplan

 

Wij werken vooral op contractbasis maar incidentele opdrachten behoren ook tot de mogelijkheden. We hebben alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het maken van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Hierin kunnen we zowel de periodieke glasbewassing als het onderhoud aan de overige geveldelen opnemen. Denk hierbij aan het reinigen en conserveren van de raamconstructies of het reinigen en vochtwerend maken van uw gevel. Een structureel onderhouden gevel kan u namelijk veel onderhoudskosten besparen.

Wilt u meer informatie of een offerte voor het onderhoud aan uw gebouw?


Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Projecten

Degenaar Gevelonderhoud B.V.

 

Tauber 15
2491 DB Den Haag
T 070 327 14 14
F 070 321 10 05
info@degenaar.nl

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel of mail ons, onze medewerkers helpen u graag.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NAAM
BEDRIJFSNAAM
E-MAILADRES
TELEFOON
BERICHT