Degenaar

Over ons

Meer dan 40 jaar passie voor het vak

 

Degenaar Gevelonderhoud houdt zich al bijna 40 jaar bezig met glasbewassing en gevelonderhoud van kantoorgebouwen. Al jaren werken wij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals gebouweigenaren (beleggers/investeerders), vastgoedmanagement, projectontwikkelaars en aannemers. Hierbij streven wij naar continuïteit en een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

 

Onze werkzaamheden concentreren zich voornamelijk in de Randstad, maar ook voor projecten daarbuiten verzorgen wij het onderhoud van diverse objecten. Door te werken met gecertificeerde medewerkers, uitstekend materialen én door het maken van heldere afspraken bent u verzekerd van een schone gevel en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

 

Onze visie

 

Degenaar Gevelonderhoud heeft één simpele visie: we gaan voor 100% klanttevredenheid door bij elke opdracht maximale kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs zonder dat daarmee de veiligheid van de medewerkers in het geding komt. Kwaliteit, betrokkenheid en eerlijkheid. Daar draait het bij ons om. Daarbij kennen wij maar één afspraak: Afspraak = Afspraak.

 

 

Ons team

 

We werken met een gespecialiseerd team van ongeveer dertig vaste en ervaren mensen. Aan onze medewerkers stellen wij hoge eisen, want onze opdrachtgevers stellen ook hoge eisen aan ons. Alle medewerkers zijn gediplomeerd glazenwasser en gevelreinigers, VCA gecertificeerd en weten als geen ander hoe met de juiste middelen en materialen de werkzaamheden efficiënt, effectief en veilig moeten worden uitgevoerd, ook bij werken op hoogte. Ze zijn vriendelijk, spreken goed Nederlands en lopen graag iets harder om te zorgen dat de gevel van uw bedrijfspand weer brandschoon is. Ook werkt iedereen in representatieve, uniforme kleding en met inachtneming van alle veiligheidsregels. Slechts incidenteel worden werkzaamheden uitbesteed aan zorgvuldig geselecteerde partijen, waarbij de kwaliteitsbewaking altijd door ons eigen team wordt uitgevoerd.  


Wilt u meer informatie of een offerte voor het onderhoud aan uw gebouw?


Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

 

Projecten

Degenaar Gevelonderhoud B.V.

 

Tauber 15
2491 DB Den Haag
T 070 327 14 14
F 070 321 10 05
info@degenaar.nl

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel of mail ons, onze medewerkers helpen u graag.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NAAM
BEDRIJFSNAAM
E-MAILADRES
TELEFOON
BERICHT