Degenaar

Over ons

Continu werken aan kwaliteit

 

Een betrouwbare dienstverlening staat aan de basis van een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Om dit te blijven garanderen werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze bedrijfsprocessen, de tevredenheid van onze medewerkers en de garantie om veilig te werken op hoogte. Om deze reden zijn wij VCA*, ISO 9001 en NEN 4400-01 gecertificeerd. De kwaliteit van onze dienstverlening laten we jaarlijks toetsen.

 

 • VCA*
  VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico en hen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.
 • ISO 9001
  Conform het ISO 9001 kwaliteitscertificaat moeten we aan strenge eisen voldoen met betrekking tot interne processen, de betrouwbaarheid van resultaten, klantgericht handelen en het continu verbeteren van de verlening zowel intern als naar onze opdrachtgevers toe.

 • ISO 14001
  Met dit milieumanagementsysteem kunnen we alle aspecten, die binnen onze bedrijfsvoering invloed hebben op het milieu, beter identificeren, beheersen en verbeteren en onze milieudoelstellingen behalen.

 • NEN 4400-01
  NEN 4400-1 is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

  Toelichting NEN 4400 (PDF)

Wilt u meer weten wat onze kwaliteitscertificaten voor u kunnen betekenen?

 

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

 

Projecten

Degenaar Gevelonderhoud B.V.

 

Tauber 15
2491 DB Den Haag
T 070 327 14 14
F 070 321 10 05
info@degenaar.nl

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel of mail ons, onze medewerkers helpen u graag.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NAAM
BEDRIJFSNAAM
E-MAILADRES
TELEFOON
BERICHT