Degenaar

Over ons

Het beste materiaal voor elke klus en situatie


Glasbewassing en gevelonderhoud is mensenwerk, maar zonder moderne materialen kunnen we de opdracht niet veilig en correct uitvoeren. Elk gebouw vraagt tevens om een eigen aanpak. We hebben te maken met werken op grote hoogte, harde en kwetsbare ondergronden, werkzaamheden die binnen of buiten moeten worden uitgevoerd en verschillende materialen. Voor elk type object en iedere situatie bieden wij de juiste oplossing en werken we met materialen die het beste voor die opdracht ingezet kunnen worden. Alle materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Werken op hoogte brengt ook gevaren met zich mee. Onze medewerkers zijn hier op getraind en dragen indien nodig altijd hun Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s).

 

 • Traditionele glasbewassing
  Voor werkzaamheden tot een maximale werkhoogte van 7 meter gebruiken we nog dagelijks de traditionele staande ladder om ramen en kozijnen schoon te maken. 
 • Telewashsysteem: de steel
  Tot een maximale werkhoogte van 13,50 meter kan ook een Telewashsysteem worden ingezet. Het grote voordeel is dat deze veel minder ruimte in beslag neemt dan een hoogwerker, op alle ondergronden kan worden ingezet en goedkoper is dan een hoogwerker. Het systeem is echter wel beperkt inzetbaar vanwege de fysieke belasting en mag conform ARBO-richtlijnen uitsluitend ingezet worden voor gedeelten waar geen ander middel ingezet kan worden. Ook mag maximaal 200 m2 per project met dit systeem worden gereinigd.
 • Hoogwerkers
  Op grote hoogte maken wij bijna altijd gebruik van de aanwezige voorzieningen op en aan het gebouw of de gevel. Vanaf de grond werken we indien nodig met een hoogwerker. Degenaar Gevelonderhoud beschikt zelf over een aantal hoogwerkers in diverse uitvoeringen. Zij kenmerken zich allen door een laag eigen gewicht, wat op een slappe bodem en een kwetsbare ondergrond een groot voordeel is. De maximale werkhoogte van de hoogwerkers is 36 meter. Tevens beschikken wij over een machine met een werkhoogte van circa 18 meter die door een standaard deur naar binnen kan. Ideaal voor binnen werkzaamheden zoals atriums.
 • Permanente gevelinstallaties
  Onze medewerkers zijn opgeleid om met de meest voorkomende permanente gevelinstallaties te werken.


Wilt u meer informatie of een offerte voor het onderhoud aan uw gebouw?

 

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

 

Projecten

Degenaar Gevelonderhoud B.V.

 

Tauber 15
2491 DB Den Haag
T 070 327 14 14
F 070 321 10 05
info@degenaar.nl

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel of mail ons, onze medewerkers helpen u graag.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NAAM
BEDRIJFSNAAM
E-MAILADRES
TELEFOON
BERICHT